Den sidste uge har været for, at sige det på jysk – rigtig træls! Jeg har en stor eksamen på vej i jura og det er ikke lige mit skarpest felt, så det er selvfølgeligt noget, som tager lang tid at læse op på. På trods af, at jeg har været til alle forelæsninger, så er det bare som om, at det ikke rigtigt er til at forstå på nogen let måde og jeg har haft hovedet i bøgerne nærmest uafbrudt den sidste uge for, at kunne hitte hoved og hale i det.

For at gøre det hele værre, så er jeg samtidig blevet ramt af en styg influenza, som også har gjort det hele meget mere besværligt. Det er egentlig lang tid siden, at jeg for alvor har været syg, så det er rigtig dårlig timing, at det lige kommer nu i en stresset periode, hvor man da slet ikke kan overskue, at skulle bøvle med sygdom sammen med en jura-eksamen.

Min sygdom sammen med presset fra jura-eksamen har også gjort, at jeg nærmest ikke har været uden for en dør den sidste uge, hvilket er gået ud over min træning. Det føles rigtigt irriterende og på en smule dovent, at man ikke har haft løbeskoende på en hel uge, men jeg har desværre været så svækket for kræfter, at det ikke har været til, at overskue og jeg vil også hellere komme helt tilbage på toppen inden jeg igen bevæger mig ned i centeret eller ud på løbeture.