En af de ting jeg nyder allermest ved træning er når jeg er til yoga. Yoga er ved, at blive en vældig populær sport og man ser flere og flere, som træner yoga. For mange, især mænd, er yoga stadigvæk lidt noget nærmeligt noget og de kan ikke forstå hvad man får ud af, at dyrke yoga da de ikke ser det som en fysisk krævede form for sport.

Grunden til, at jeg kan lide yoga er netop på grund af alt det jeg har fået ud af det. Selv efter få gange med yoga kan man allerede mærke hvordan ens liv er i forandring og, at der faktisk sker noget med en når man dyrker yoga. Yoga har blandt andet hjulpet mig til, at komme i balance med mig selv og jeg har brugt yoga som motivation til, at opnå mere energi og en tilfredshedsfølelse i mit liv. Yoga kan hjælpe med mange former for problemer, fysiske som psykiske og det kan helt klart anbefales, at give yoga en chance selvom det ikke lige lyder som noget for en. For mig har yoga givet mig en ekstra energi. Denne energi har hjulpet mig igennem studierne og min træning og har i den grad været en kæmpestor hjælp for mig og alle jeg snakker med har det nogenlunde på samme måde. Jeg har endnu ikke mødt nogen, hvor yoga ikke har været en hjælp for dem og alle jeg møder på hold og mine venner elsker yoga og kan ikke forestille sig et liv uden nu.