proteinLigesom mange andre så elsker jeg julen og alle dens skønne sammenkomster. Men der er ingen tvivl om, at det også er hårdt ved kroppen med al denne mad, der jo absolut ikke ligger i den sunde afdeling. Denne ene måned om året skal man bestemt unde sig alle de skønne lækkerier og også med god samvittighed.

Men efter jul er det med at komme tilbage på sporet igen. Det duer ikke, at julen varer lige til påske!

Det kan være hårdt at komme i gang igen og vejret indbyder jo ikke just til udendørsaktivitet, men jeg har besluttet mig for, at jeg skal af sted uanset vejr og vind. Jo før jeg kommer i gang igen, jo bedre har jeg det jo. Jeg har tidligere anvendt kosttilskud med stor succes. Sidste gang købte jeg noget fra Svensk kosttilskud og jeg var meget tilfreds med både deres professionelle beskrivelser, selve produktet og leveringen, så derfor handler jeg naturligvis der igen. De holder, hvad de lover og leverer hurtigt de bestilte produkter. Sidste gang havde jeg et enkelt spørgsmål og der fik jeg svar indenfor 24 timer, så det var meget tilfredsstillende.

Jeg har derfor lavet mig en træningsplan, som jeg glæder mig meget til at følge og håber hurtigt, at mine anstrengelser bærer frugt. Julen er skøn og fantastisk, men det gælder om resten af året at passe på sig selv og sin krop, så den kan holde til at følges med mig mange år fremover.