dietfiberSommeren er kommet til os og det betyder en masse ting. En ting er dog helt sikker, jeg skal på stranden! Siden jeg startede med at tage min træning seriøs har jeg også kunne mærke et løft i min selvtillid og dette skal jeg selvfølgeligt udnytte fuldt ud. Jeg har kunne føle og se de gode forandringer på min krop og føler mig næsten 100% klar til at indtage de danske strande til sommer, samt forhåbentligvis en enkelt eller to udenlandsk når jeg finder ud af hvor jeg skal på ferie henne når tiden kommer til dette.

Når jeg skriver at jeg føler mig næsten helt klar, så er det også med et lille mente i forhold. Mange siger at det blot er den jeg er som person, men jeg er ikke helt tilfreds endnu med hvordan det ser ud med nogle af de ekstra fedtdepoter så det skal der selvfølgeligt laves lidt om på. Jeg er derfor gået godt i gang med at intensivere min træning og forbedre min kost så jeg kan blive klar og opnå den bedste fedtforbrænding så jeg kan blive helt badeklar. Dette har jeg blandt andet gjort ved at holde mig helt fra alkohol de sidste par uger og kombinere min gode kost med nogle tilskud inde fra Svenskkosttilskud.dk, som har været vildt gode til at øge processen. Jeg kan godt mærke resultaterne og er snart tilfreds med hvordan det hele ser ud, men vil selvfølgeligt gerne lige have det sidste med så det er helt perfekt.