kostshakerSammen med min nye kur og crossfit er der lige pludseligt kommet fart i min træning for i år. Efter et ganske stille forår, hvor jeg dyrkede en fin mængde af motion og spiste nogenlunde sundt, så har jeg taget et ryk af de helt store dimensioner. Med min nye kur føler jeg virkeligt, at den overflødelige vægt rasler væk og sammen med crossfit, så er der for alvor kommet gang i opbygningen af vigtige muskler i kroppen.

Jeg havde en målsætning inden starten af året om, at tabe mig 10 kg. Med min nye kur lyder dette ikke af så meget, men i og med, at jeg samtidig tager en masse på i muskler, så virker det som et ganske realistisk og ikke uoverkommeligt mål. Udover at tabe mig og tage på i muskler i stedet, så har jeg en drøm om, at komme op på nok kilometer i benene til, at kunne løbe et halvmaraton. Jeg led desværre et mindre løbestop i starten af året efter en mindre lyskenskade, så min lille drøm måtte udsættes. Jeg er dog kommet op på benene igen og har så småt rundet de 12 km for hver tur jeg tager, så der er ikke længe igen til, at jeg snart kan komme op på det ønskede. Jeg har sat mig en målsætning om, at tage et halvmaraton i november, hvor der dog nok vil være bidende koldt, men det er samtidig min sidste chance for, at gennemføre inden året er slut.