Jeg er efterhånden gået lidt i stå med mit træningsprogram og føler ikke rigtigt, at jeg udviklet mig så meget som jeg kunne håbe på. Dette har stået på i et stykke tid nu og jeg troede egentlig, at det ville gå over, men desværre skete der ikke det store og vægten stod samtidig stille. Jeg har derfor ændret min træningsplan lidt og så har jeg købt nyt kosttilskud som kreatin. Sidstnævnte skulle vise sig, at være en fremragende ide og efter få dage kan jeg allerede mærke resultatet. Jeg købte nogle tilskud fra Svensk Kosttilskud, som er af god kvalitet og blev leveret hurtigt.
kreatin kosttillskud

Jeg kan allerede nu mærke, at tilskuddet virker og jeg har igen fået mod på, at fortsætte træningen. Det er normalt, at man til tider kan gå i stå, men det er selvfølgeligt altid irriterende og frustrerende når det sker. For mig ser det virkeligt ud til, at de kosttilskud jeg fik købt inde fra Svensk Kosttilskud gav mig det nødvendige skub og for alvor satte gang i det hele igen. Jeg tog i forvejen kosttilskud fra en anden forhandler og det ser ud til, at det ikke var det rette for mig, så det er dejligt, at have fundet det rette, så jeg for alvor kan komme i gang med min træning igen og få opfyldt nogle af de mål jeg har sat for året, hvor jeg for alvor håber på, at kunne komme i god form og tabe mig de ekstra kilo.