Hej og velkommen til min blog, ’Gold, Dust and Bubbles’. Jeg hedder Anne og er en 25-årig pige fra Aarhus, som har valgt, at lave denne blog ud fra egne interesser og fordi folk har spurgt om jeg ikke ville oprette en blog, så de kan følge med i min livsstil og hvad jeg laver i min hverdag inden for de ting, som jeg interesser mig for.

Bloggen vil primært handle om min klart største interesse, som er træning. Jeg har siden jeg blev 18 gået meget op i min træning og kostplanlægning og har igennem 7 år udviklet en stor interesse for diverse former for træning og andre ting, som kan skabe velvære for min krop. Da jeg startede med at træne var det primært i det lokale fitnesscenter, hvor jeg trænede for, at tabe de overflødige kilo som jeg havde fået på kroppen i løbet af de sidste år af folkeskolen, hvor usund kost og ingen motion satte sine spor. Jeg begyndte hurtig at få smag for træningen og kunne straks se resultater på min krop, hvilket selvfølgelig gav mig ekstra styrke til, at fortsætte med træningen og forbedre min livsstil endnu mere.

Dette har medført, at jeg igennem årene har taget del i mange forskellige former for træning, hvor jeg blandt andet er begyndt at løbetræne en del og også begyndt på forskellige former for styrketræning, hvor jeg har overkommet en barriere og nu er stor fan af bænkpres. Senest er jeg begyndt på crossfit, hvor jeg for alvor får udfordret mig selv på mange niveauer og kan tage min træning til et helt nyt niveau.

Ud over træningen vil min blog handle om min hverdag som studerende på Aarhus Universitet. Jeg vil dog primært fokusere på min træning og de ting som følger med. Her vil jeg fortælle om hvordan jeg træner og hvilke teknikker jeg bruger. Jeg vil også komme ind på min kost, som jeg også går meget op i. Jeg har tilrettelagt min diet til, at passe sammen med min træning, så jeg har ændret mine kostvaner totalt, hvilket jeg også vil komme ind på.