Jeg har fået en række henvendelser angående hvor og hvordan jeg træner når jeg går i fitness. Først og fremmest, så træner jeg i et lokalt center her i Aarhus, men der er selvfølgeligt massere af alternativer, hvor det egentlig bare er, at vælge et center, dog skal de selvfølgeligt have det, som man ønsker at træne. De fleste store kæder har alt hvad der er nødvendigt nu om dage.

Når jeg træner, så gør jeg det efter et program, som jeg selv har sammensat. Jeg starter altid med en gang cardio for, at få musklerne i gang. Her kan man selv vælge efter hvad man kan lide, man skal sådan set bare have pulsen op og køre. Efter minimum 20 minutter med cardio går jeg over til træning af de forskellige muskelgrupper. Her har jeg et program fra dag til dag, som jeg følger. Normalt vil jeg kun tage én eller to muskelgrupper af gangen og herefter holde en pause på minimum en dag fra igen, at træne disse grupper. Hvis man fx træner ben eller bryst, så skal man holde minimum en eller to dages pause inden man begiver sig ud i, at træne disse muskelgrupper igen. Der er mange måder hvorpå man kan sammensætte et træningsprogram. Hvis man er tilmeldt et godt center, så er det altid en god ide, at få en instruktør til, at sammensætte et startprogram for en. Så er man sikker på, at få en god start.