crossfit

Jeg har siden jeg startede med, at træne som 18-årig været igennem en masse forskellige former for træning lige fra de mere blødere træningstyper som yoga henne i træningscenteret til de lidt mere voldsomme som langdistanceløb. I år er jeg begyndt på noget helt nyt, som mange af jer sikkert nok kender til – crossfit.

Da jeg skulle starte til crossfit havde jeg en sjov fornemmelse i maven, som jeg ikke har haft længe angående træning. Jeg følte mig for første gang nervøs for om crossfit nu var noget for mig og om det var for hårdt.

Fysisk udfordrende det kan man i hvert fald godt sige, at crossfit er. Jeg kan huske første gang jeg for alvor forsøgte med vægttræning i fitnesscenteret som 18-årig, hvor jeg i 2 dage efter nærmest ikke kunne bevæge mig. Jeg har for første gang i 7 år oplevet denne forfærdelige smerte igen da jeg første gang troppede op nede i crossfit-centeret i Aarhus og blev sluppet løs i et virvar af forskellige øvelser, hvor min krop for alvor blev sat på prøve igen.

Selvom det var smertefuldt var det dog alligevel en gennemført fantastisk oplevelse, hvor jeg for alvor oplevede hvor meget intensivt træning gør ved en. Efter de første gange, hvor man lige skal vænne sig til træningsmetoden, så er crossfit helt igennem fantastisk og jeg kan klart anbefale folk, at starte på det. Selvom det er en svær gren, så er det ret nemt, at sætte sig ind og i man behøves ikke være toptrænet for, at begynde.